Zoekwoorden-Archief van » Spelletjes «

Super Mario Star Scramble

Super Mario Star Scramble

Enige tijd geleden hadden we al een super mario spel geplaatst, echter we hebben nu een veel mooiere gevonden;
Super Mario Star Scramble. Grafisch gezien is dit spel mooier, maar ook de besturing van Mario is makkelijker, omdat je je spatiebalk kan gebruiken om te springen. (verder je pijltjestoetsen gebruiken). Per level is het de bedoeling dat je de grote sterren verzameld.

Succes met dit leuke online spel!

Super Mario Brothers

super mario brothers

Super Mario Brothers

(Klik op de afbeelding om gelijk te spelen)
Het welbekende spel, speel je met je pijltjes toetsen. Succes, ik kwam niet verder dan het eerste level…:cry:

Online Spel Woobies

Woobies (Ja het zijn inderdaad net wuppies), is een leuk online behendigheidsspelletje. Klik op “Start” en kies het moeilijkheidsniveau. Voorkom dat het hele speelveld vol raakt met woobies door een kleuren combinatie te maken van minimaal drie dezelfde kleuren. Schiet een witte woobie dus naar de bovenliggende witte woobies.
Klik op de afbeelding om het spel te spelen.


Behendigheidsspelletje Raft Wars

We hebben weer een geweldig online fun – behendigheidsspelletje gevonden om op Ozey Kids te plaatsen. Onze dochter speelde dit spelletje al via de stoere spellenwebsite spellenvoorjongens.nl (Hoewel ze dit spel ook best op spellenvoormeisjes.nl
mogen plaatsen 😉 )
Wat blijkt…op onze dochter haar school spelen veel klasgenoten dit spel, zonder dat ze dat van elkaar door hadden. Leuk gespreksonderwerp in de pauzes…hoe ver kom jij..?

Spel spelen? Klik op de afbeelding (je ziet dan ook een korte speluitleg)

Waar is mijn dekentje (spelletje)

“Waar is mijn dekentje”, het eerste kinderspel wat we op onze website plaatsen. Het is met dit online spel de bedoeling dat je het hondje helpt om zijn dekentje terug te vinden. Hoe..? Elk level bevat een leuke puzzel en hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt. Zeker niet kinderachtig.
Klik op bovenstaande afbeelding om het spel te spelen.