Zoekwoorden-Archief van » Kleuters «

Spiderman Kleurplaten

Spiderman Kleurplaten
Klikken op de kleine afbeelding en in een nieuw venster opent de grote kleurplaat. (Rechter muisknop / afbeelding afdrukken)
Beroepen Kleurplaten

Beroepen Kleurplaten
Klikken op de kleine afbeelding en in een nieuw venster opent de grote kleurplaat. (Rechter muisknop / afbeelding afdrukken)

Lilo en Stitch Kleurplaten

 Lilo en Stitch Kleurplaten
Klikken op de kleine afbeelding en in een nieuw venster opent de grote kleurplaat. (Rechter muisknop / afbeelding afdrukken)


DroppieWater

                       


Leer hier alles over water op een leuke manier


Hier vind je alles over water. Kleine kinderen leren spelenderwijs over water en de oudere kids komen alles op een leuke manier te weten over water (water kringloop, water door buizen, waterschap, enz.) De site is verdeeld in verschillende leeftijds groepen. Zowel voor de aller kleinste als voor de groteren zoals groep 8. Het is een leerzame website.

De Droppie Water website is gemaakt in opdracht van de volgende Nederlandse waterschappen: Waterschap Aa en Maas, Waterschap Hunze en Aa’s, Waterschap Rivierenland, Waterschap Veluwe en Waterschap Zeeuwse eilanden. Alle waterschappen in Nederland kunnen zich aansluiten.

Dit is een veilige internetomgeving voor kinderen, zonder afbeeldingen of teksten die discriminerend, godlasterend zijn of aanzetten tot geweld. Ook worden geen producten of diensten te koop aangeboden. Persoonlijke gegevens worden zeer zorgvuldig behandeld en niet aan derden verstrekt.
De redactie toetst de website regelmatig aan de eisen van het OK! Keurmerk van De Surfsleutel van Stichting De Kinderconsument.                   ( bron: DroppieWater)
Dikkie Dik – Waar is Dikkie Dik?

Dikkie Dik, wie kent deze dikke oranje kater niet? Veel kinderen kunnen geen genoeg krijgen van zijn avonturen.
Op bovenstaande afbeelding klikken en je kan samen met je kleine Dikkie Dik liefhebber kijken en luisteren naar het verhaal “Waar is Dikkie Dik?”

Dikkie Dik is bedacht, getekent en geschreven door Jet Boeke. Uitgever; Gottmer kinderboeken.
Wist je dat Dikkie Dik ook een eigen website heeft?

Dierengeluiden raden

Leuk dierengeluiden raad spel voor peuters en kleuters.
Luister naar het geluid. Klik dan op het dier waar het geluid bij hoort.
Klik op de afbeelding om het dieren geluidenspel te spelen.

Bron; omroep.nl


Nijntje

De officiele Nijntje website (© mercis bv), is een feest om samen met je peuter / kleuter te bezoeken.
Maak samen met Nijntje muziek, kleur online een Nijntje kleurplaat (die je ook kan uitprinten), bekijk verschillende Nijntje filmpjes, speel samen leuke Nijntje spelletjes of bekijk en luister samen het voorlees verhaal.

Verder vindt je er veel informatie over Dick Bruna en Nijntje en al haar vriendjes en vriendinnetjes. Klik op de afbeelding om de Nijntje website te bezoeken.


Rupsje Nooit genoeg

Iedereen kent het boek “Rupsje Nooit Genoeg” geschreven door Eric Carle  wel. Onlangs kwamen we een filmpje van deze hongerige rups tegen en deze is naar ons idee zeker de moeite waard om eens te bekijken. Peuters en kleuters die het verhaal kennen, zullen zeker verrast zijn.

Eric Carle heeft trouwens een website met kleurplaten, spelletjes en veel informatie. Deze is echter wel engelstalig.