Zoekwoorden-Archief van » Kinderfeestje «

Kids City het piratenschip van Borne

Kids City is niet zomaar een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar… Want doorsnee kennen we hier niet.  Wij beschikken over een grandioze gethematiseerde accommodatie, over enthousiaste en betrokken piraten en over een fantastische keuken. Klik hier voor een virtuele rondleiding!

 Op ons piratenschip vol vermaak gaan veiligheid en uitdagend spelen samen met gezelligheid, lekker eten en entertainment. Onze kracht is: voor elk wat wils en niets is ons te gek!

 Tijdens de recente verbouwing zijn de PiPa Patio en de Borrelboot aan ons reeds veelzijdige schip toegevoegd. Bij de PiPa Patio zijn naast de gezellige ruime zitplaatsen een 2-tal speelhoeken gecreerd, te weten:
Constructiehoek ‘t Sloepje en het kinderspeelkeukentje “t Kombuisje.
Middels de Borrelboot hebben wij nog meer ruimte gekregen om aan de grote vraag van feesten en besloten partijen te kunnen voldoen.

 Even alles op een rijtje:

  • De Schatkamer: geschikt tot 40 personen
  • De Borrelboot tot 50 personen.
  • De Borrelboot beschikt over een eigen buitenterras en barbecue die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Weer of geen weer onze barbecue gaat altijd door!
  • Het Dek tot 75 personen
  • Het boven dek tot 90 personen
  • En geheel Kids City en de Scheepskajuit tot 350 personen. 

Voor de kids:

Kinderen kunnen zich op ons piratenschip naar hartelust uitleven en zich van het ene avontuur in het andere storten.
Voor de allerkleinsten is er een aparte, oftewel niet in de grote speeltuin geïntegreerde, Pamperzone. Een speeltuin vol zachte materialen speciaal voor kinderen van 0 – 4 jaar. Omringd door een baby verzorgingsruimte en zitplaatsen. Veilig, overzichtelijk en van alle gemakken voorzien!

Spelen in de megaspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties, een filmpje pakken in de Kidsbios, even swingen in de echte undersea Kinderdiscotheek of even een bezoekje brengen aan het Piratenmuseum.

Voor de allerkleinsten is er een aparte, oftewel niet in de grote speeltuin geïntegreerde, Pamperzone. Een speeltuin van 2 verdiepingen vol zachte materialen speciaal voor kinderen van 0 – 4 jaar. Omringd door een baby verzorgingsruimte, de PiPa Patio met ruime gezellige zitplaatsen, Constructiehoek “t Sloepje en het kinderspeelkeukentje “t kombuisje. Veilig, overzichtelijk en van alle gemakken voorzien!


Voor de volwassenen:

Terwijl de kinderen lekker ravotten kunnen de volwassenen genieten van een vers kopje koffie vergezeld met een gebakje of broodje, een gerecht van onze uitgebreide menukaart, of van een verfrissende ijscoupe.
Uiteraard zijn wij voorzien van het nodige  leesmateriaal, gezelschapspelletjes en kunt u in de zomermaanden, als de zon lekker schijnt, plaats nemen op ons buiten terras.

Iedere zaterdag en zondag hebben wij een heus Piratenbuffet! Kijk op www.scheepskajuit.nl voor meer informatie.

(bron:www.kidscity.nl)


Miny World – Bergen op Zoom


Bezoek onze binnenspeeltuin, gelegen aan de rand van het centum in Bergen op Zoom!

 Miny World biedt avontuurlijk, fantasierijk, veilig en onbeperkt speelplezier voor kinderen van 1 t/m 9 jaar. De speeltuin is ingedeeld in 2 aparte gedeeltes een wat kleiner gedeelte voor de leeftijd van 1 t/m 4 jaar en een groter gedeelte voor de leeftijd van 4 t/m 9 jaar. Als je hier binnenkomt bevindt je je in het indianendorp daar kun je o.a. vinden, een springkussen, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus,dit alles staat met elkaar in verbinding.

 Ook aan de ouders/ begeleiders is gedacht! Deze hoeven zich geen minuut te vervelen want ook zij kunnen zich prima vermaken in de cowboysaloon, of buiten op het terras.

 Er zijn natuurlijk altijd een aantal regeltjes:
– Het is niet toegestaan om zelf meegenomen eten en/of drinken te nuttigen!
– Kinderen mogen niet zonder begeleiding naar binnen!
– Voor de veiligheid kunnen we absoluut geen kinderen van boven de 9 jaar in de speeltuin toelaten

Bedrijsfeest:

Wat dacht u als bedrijf van een sinterklaasfeest een nieuwjaars of kerstborrel, of een andere leuke reden om een feestje te vieren, waar collega’s onder elkaar kunnen genieten van een hapje en een drankje,
terwijl de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin.

De mogelijkheid tot een buffet of een barbecue (deze wordt gehouden in onze riante tuin.)
Een besloten partij kan het hele jaar door worden gehouden (tijdstip in overleg) en is mogelijk vanaf 40 personen incl. de kinderen. Kortom, een onbezorgd feest geheel naar u eigen wensen. Het enige wat we van u verlangen is tijdig te reserveren.

(bron: www.minyworld.nl  )
KidZcity

Algemene informatie

Een mix van bekende en moderne attracties maken van KidZcity een sfeervolle en futuristische speelstad
waar jong en oud zich thuis voelen.
Je raakt niet uitgespeeld!

Alle attracties en terrassen staan overzichtelijk opgesteld, waardoor toezicht in het pretpark door begeleiders en onze medewerkers uiterst gemakkelijk is. Voor een aangenaam klimmaat en frisse lucht
beschikt KidZcity over een hypermodern Luchtbehandelingsinstallatie. De attracties voldoen niet alleen aan de strengste veiligheidseisen, maar ook aan de verwachting van de hedendaagse jeugd.

Aanwezige voorzieningen

Baby verschoonruimte
Invalidentoilet
Restaurant
Buitenterras
Magnetron
Kinderstoelen
Gratis draadloos internet
Lift
Pinautomaat
Kluisjes  
EHBO
Videobewaking
Ruime gratis parkeergelegenheid

KidZcity is met uitzondering van het buitenterras rookvrij.
Kijk op de site voor meer info.


(bron: www.kidzcity.nl )Kabouterland speeltuinen en Zoo

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. Een leuk dagje uit vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen zowel binnen als buiten.

 

Kabouterland is vanaf 1 mei 2010 geopend.

NIEUW Combi Ticket
2 attractieparken voor slecht 10 euro
Kabouterland & Wonderwereld
Tickets bij de kassa verkrijgbaar

Gasten die in het bezit zijn van entree- kortings- bongokaarten etc.
die in de periode van 1 januari tot 1 juni 2010 niet ingewisseld konden worden.
Blijven hun geldigheid gedurende 1 jaar behouden.

Houders van een jaarabonnement die in januari tot 1 juni 2010 verlopen zijn, blijven nog 1 jaar geldig.

In de onderaardse gangen van het reusachtige konijnenhol kun je als je heel stil bent het leven van de Kabouters en hun vriendjes, de dieren, bespieden.
Achter iedere bocht ontdek je weer een nieuw sprookjesachtig tafereel.

Via de grote glijbaan roetsj je naar buiten de speeltuin in, waar zich ook de ingang van de Trollengrot bevindt. In deze grot leven en luieren de Trollen. Ga gerust naar binnen, maar pas op dat ze je niet zien!
Buiten in de speel- en wandeltuinen kunnen de natuurliefhebbers hun hart ophalen, want hier leven de echte dieren als stinkdieren, wasberen, muntjaks, uilen, kangoeroes, reuzenschildpadden etc.

Via de speel- en wandeltuin kom je bij het kasteel met zijn geheimzinnige gangen en trappetjes. Hier leven verschillende dieren, samen met Hertog Wayk.


(bron : http://www.kabouterland.nl )


Biertje van Popcorn en Chips

Benodigdheden:
Doorzichtige plastic glazen
Chipito’s of Papika chips
Popcorn
Bierfiltertjes of zelf gemaakte filters

Beschrijving:
Eerst doe je  een laag chipito’s of paprika chips in het glas, Daarna leg je er een laagje popcorn er boven op.
Als laatse zet je het glas op een bierfiltertje of zelf gemaakte filtertje en dek je het mooi af met folie. Zo lijkt het net of je een mooi biertje weg geeft.


Liga Krokodil

Benodigdheden:
Liga fruitkick
groene snoepveters
groen inpakpapier
stevige groene vouwblaadjes
bewegende oogjes

Beschrijving:
Pak de Liga in met groen inpakpapier, knip van het groene papier hoofden met oogbollen en bek. Knip ook staarten. Plak (met dubbelzijdig plakband) de koppen aan de ene kant van de ingepakte Liga en aan de andere kant de staarten. Oogjes op de oogbollen plakken, groene snoepveter om het lijf draaien en klaar! Eventueel kun je nog tanden knippen en erop plakken. Je kan het ook met bruin papier doen het is maar net wat je wilt. En dan met groene of rode snoepveter om het lijf heen draaien.Pinata erg leuk voor kinderfeestje

Pinata zelf maken

pinataWat is een Pinata; Een figuur van papier mache wat gevuld kan worden met snoep, confetti en eventueel een klein cadeautje.
Hoe werkt het; Kapot slaan (geblinddoekt) van het figuur met een stok totdat het snoep, de confetti en eventueel het kleine cadeautje eruit zijn gevallen. Het figuur hangt bijvoorbeeld in de tuin aan een boom of prieel, in huis aan een haak.

Leuk voor op kinderfeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften en om andere feesten extra speciaal te maken. De pinata’s kunnen in vele verschillende vormen gemaakt worden dus voor elke gelegenheid is er een pinata te maken.

Er zijn twee soorten pinata’s. De reguliere en de pull-string pinata’s.
Bij de pull-string worden er touwtjes onder aan de pinata bevestigd. 1 van de touwtjes zit aan het luikje vast die het snoep laat vallen als er aan getrokken wordt. 

Zo maak je een pinata

1. Blaas een extra grote ballon op
2. Maak flink wat behangerslijm aan (zie aanwijzingen op de verpakking)
3. Scheur flink wat repen krantenpapier
4. Maak deze repen krantenpapier goed nat met de behangerslijm en plak de ballon rondom vol. In  3 lagen en laat iedere laag goed drogen !!!! (gaat sneller bij de CV-ketel)
5. Prik de ballon kapot en maak voorzichtig een gat in het papiermache
6. Stop hem vol met snoepgoed, kleine speeltjes, confetti en snippers gekleurd papier bijvoorbeeld: smarties,  tumtum, kleine speelgoed.
7. Plak de bal dicht door een stukje gaas (dunne stof) over het gat te plakken, dit weer te bekleden met 3 lagen natgemaakt krantenpapier en weer goed laten drogen
8. Nu kan je de pinata beschilderen met bijvoorbeeld acrylverf.
9. Wil je een bijzondere pinata maken en ben je creatief, dan maak je er een fantasie-dier van met kop, poten en staart. Die plak je aan de ballonpinata. Beplak de pinata in laagjes vol met krullen/repen gekleurd papier en maak je er een uniek geval van !!!!!