Info voor Ouders

Ozey Kids is een initiatief van Ozey Webdesign met als doel om een kindvriendelijke website neer te zetten. De inhoud proberen we zoveel mogelijk binnen deze website te houden, zodat bezoekers niet zoals bij een “gewone startpagina” binnen één klik de website verlaten. Desondanks ontkomen wij er ook niet aan om te linken naar andere websites. Immers, als we kleurplaten mogen plaatsen van een andere website is een link naar die website toe het minimale wat we kunnen doen. Filmpjes en liedjes die we plaatsen zullen voornamelijk via Youtube komen. Bezoekers kunnen echter binnen één klik op de website van Youtube komen. Gelukkig is het wel zo dat het bij youtube niet mogelijk is voor jonge bezoekers, om ongewenste filmpjes te kunnen kijken. Desondanks ben ik van mening dat jonge internetters toezicht nodig hebben van een volwassene. Wij zijn immers niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites en kunnen hiervoor nooit verantwoordelijk gesteld worden. Natuurlijk controleren wij sites van derden en controleren zelfs waar hun naar toe linken.

Indien je zelf inhoud tegenkomt die ongeschikt is, verzoeken we je vriendelijk om dit te melden middels ons mail formulier of door een reactie te plaatsen onder het betreffende bericht. Ook als je niet werkende linken tegen komt, help je ons enorm om dit even te melden.

Ben je zelf webmaster van een leuke kinder website, dan is het in overleg mogelijk om een linkje te ruilen en/of dat we een bericht aanmaken gevuld naar jouw wens.

Vragen, suggesties of opmerkingen?
Neem gerust contact met ons op, meestal kunnen we je mail binnen 24 uur beantwoorden.

De sponsor linken onderaan / links de pagina, verwijzen door naar google adsense websites en zorgen ervoor dat wij o.a de serverkosten van onze website kunnen betalen. De sponsor linken passen zich automatisch aan qua de inhoud van onze site en geven dus geen ongepaste inhoud.Je kan alle reacties op dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een reactie plaatsen, of trackback via je eigen site.
Plaats een reactie

XHTML: De volgende tags kan je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>