Kids City het piratenschip van Borne

Kids City is niet zomaar een binnenspeeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar… Want doorsnee kennen we hier niet.  Wij beschikken over een grandioze gethematiseerde accommodatie, over enthousiaste en betrokken piraten en over een fantastische keuken. Klik hier voor een virtuele rondleiding!

 Op ons piratenschip vol vermaak gaan veiligheid en uitdagend spelen samen met gezelligheid, lekker eten en entertainment. Onze kracht is: voor elk wat wils en niets is ons te gek!

 Tijdens de recente verbouwing zijn de PiPa Patio en de Borrelboot aan ons reeds veelzijdige schip toegevoegd. Bij de PiPa Patio zijn naast de gezellige ruime zitplaatsen een 2-tal speelhoeken gecreerd, te weten:
Constructiehoek ‘t Sloepje en het kinderspeelkeukentje “t Kombuisje.
Middels de Borrelboot hebben wij nog meer ruimte gekregen om aan de grote vraag van feesten en besloten partijen te kunnen voldoen.

 Even alles op een rijtje:

  • De Schatkamer: geschikt tot 40 personen
  • De Borrelboot tot 50 personen.
  • De Borrelboot beschikt over een eigen buitenterras en barbecue die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Weer of geen weer onze barbecue gaat altijd door!
  • Het Dek tot 75 personen
  • Het boven dek tot 90 personen
  • En geheel Kids City en de Scheepskajuit tot 350 personen. 

Voor de kids:

Kinderen kunnen zich op ons piratenschip naar hartelust uitleven en zich van het ene avontuur in het andere storten.
Voor de allerkleinsten is er een aparte, oftewel niet in de grote speeltuin geïntegreerde, Pamperzone. Een speeltuin vol zachte materialen speciaal voor kinderen van 0 – 4 jaar. Omringd door een baby verzorgingsruimte en zitplaatsen. Veilig, overzichtelijk en van alle gemakken voorzien!

Spelen in de megaspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties, een filmpje pakken in de Kidsbios, even swingen in de echte undersea Kinderdiscotheek of even een bezoekje brengen aan het Piratenmuseum.

Voor de allerkleinsten is er een aparte, oftewel niet in de grote speeltuin geïntegreerde, Pamperzone. Een speeltuin van 2 verdiepingen vol zachte materialen speciaal voor kinderen van 0 – 4 jaar. Omringd door een baby verzorgingsruimte, de PiPa Patio met ruime gezellige zitplaatsen, Constructiehoek “t Sloepje en het kinderspeelkeukentje “t kombuisje. Veilig, overzichtelijk en van alle gemakken voorzien!


Voor de volwassenen:

Terwijl de kinderen lekker ravotten kunnen de volwassenen genieten van een vers kopje koffie vergezeld met een gebakje of broodje, een gerecht van onze uitgebreide menukaart, of van een verfrissende ijscoupe.
Uiteraard zijn wij voorzien van het nodige  leesmateriaal, gezelschapspelletjes en kunt u in de zomermaanden, als de zon lekker schijnt, plaats nemen op ons buiten terras.

Iedere zaterdag en zondag hebben wij een heus Piratenbuffet! Kijk op www.scheepskajuit.nl voor meer informatie.

(bron:www.kidscity.nl)


Je kan alle reacties op dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een reactie plaatsen, of trackback via je eigen site.
Plaats een reactie

XHTML: De volgende tags kan je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>