Aquacentrum Malkander (apeldoorn)


Zwemplezier voor iedereen
Aquacentrum Malkander is een groot zwembad met diverse binnenbaden en een splinternieuw buitenbad. Malkander heeft veel mogelijkheden van recreatief zwemmen tot zwemlessen en aquasporten. Maar ook speciale activiteiten als zwangerschapszwemmen, baby-, peuter- en kleuterzwemmen of bijvoorbeeld therapeutisch zwemmen.

Malkander kent wedstrijd-, instructie-, en recreatiebaden. Maar ook een wildwaterkreek, kleuterbad, bubbelbank met jetstream, stoomcabines en de onlangs in gebruik genomen relaxarea, met riante whirlpool, en 52 meter lange glijbaan met een uitglijsofa. Bent u uitgezwommen, geniet dan van een drankje of snack op het natte terras. Of kom na het zwemmen, sporten of bubbelen op verhaal in onze sfeervolle brasserie.
Malkander is meer dan een zwembad alleen, kom eens genieten in Aquacentrum Malkander.

(bron: Malkander )

Je kan alle reacties op dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. Je kan een reactie plaatsen, of trackback via je eigen site.
Plaats een reactie

XHTML: De volgende tags kan je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>